Зустріч з письменницею Тетяною Луньовою

18 квітня 2017 р. у бібліотеці-філіалі № 4, що розташована по вул. Європейській, відбулася цікава зустріч дитячої письменниці Тетяни Луньової із дошкільнятами дитячого садочка № 47 «Золота рибка».

Розповідь про зайченятко У з однойменної книжки захопила і зачарувала маленьких відвідувачів. А кольорові слайди за змістом книги підтримували інтерес до наступних пригод лісових звірів.

Тетяна Луньова не просто розповідала зміст книги, кольорово ілюструючи її, а й залучала дітей, питаючи їхньої думки: що відбудеться далі, як вчинять ті чи інші герої, чи згодні діти з їхнім вибором.

Дошкільнята «Золотої рибки» висловлювали свої враження, давали оцінку вчинкам звірят, прагнули порадою допомогти лісовим друзям в їхніх справах. Книжка Т.Луньової «Зайченятко У» захопило малечу, спонукало бути активними, діяльними і робити добрі справи, поспішаючи на допомогу друзям.

Зустріч дітей з казкаркою Т.Луньовою, її розповідь, бесіда із нею спонукала дітей поміркувати про свою родину, згадати традиції, звичаї, добрі вчинки і справи, що допомагають у житті.

На згадку про зустріч з Т.Луньова подарувала дошкільнятам КЗ «ПДНЗ (я/с) № 47 «Золота рибка»» дитячу книгу «Зайченятко У».


Кiлькiсть переглядiв: 421