«Трудове виховання як важливий засіб ранньої соціалізації дітей дошкільного віку»

/Files/images/PB130901.JPG/Files/images/semnar/PB130938.JPG/Files/images/semnar/PB130964.JPG/Files/images/semnar/PB130921.JPG

13 листопада 2018 року в нашому садочку відбулася інтерактивна ділова гра для вихователів дитячого навчального закладу на тему «Трудове виховання як важливий засіб ранньої соціалізації дітей дошкільного віку».

Вихователі Семко Л.В., Кобзій А.С. та вихователь-методист Моргун І.В. висвітлили питання значення та особливості дитячої праці, проаналізували чинники зниження інтересу дітей до праці, розповіли про види праці дошкільників та умови організації трудової діяльності дітей в дошкільному закладі.

Раунди гри мали різні варіації для активізації знань педагогів з питань трудового виховання.

Наприклад, раунд "Теоретична розминка", де команди відповідали на запитання.

У раунді "Асоціативний ряд" педагоги підбирали асоціації продовжуючи фразу "Для мене праця дошкільника – це…", а потім презентували.

Під час раунду "Хто правильно засервірує стіл" молоді спеціалісти мали змогу продемонструвати свої знання з привал етикету.

На завершення вихователь-методист Моргун І.В. розповіла притчу «Лоза і господар», в якій наголосила на те, що педагоги повинні виховувати та показувати свою любов та турботу своїм вихованцям протягом всього року, щоб отримати багатий врожай подяки та шани від них.

Кiлькiсть переглядiв: 582