Шановні батьки, колеги та відвідувачі!

Ми раді вітати Вас на сайті нашого Полтавського дошкільного навчального закладу (ясла-садка) № 47 "Золота рибка"!

/Files/images/psiholog/0-02-05-02c14a43c88b81861857f05088f0eca7df69d52971d6e93d3e0fe5aee5422542_ac2baaa24a74387c.jpg

Переглянути відеопрезентацію можна тут:

wym-1693459210589

Доброго дня, шановні батьки!

Організація освітнього процесу в ЗДО№47 "Золота рибка" на 2023\2024 навчальний рік буде відбуватися в дистанційній формі надання освітніх послуг. Основні вимоги до організації освітнього процесу в дистанційній формі визначено в листах МОН «Про рекомендації для працівників закладів дошкільної освіти на період дії воєнного стану в Україні» 02.04.2022 № 1/3845-22, «Про окремі питання діяльності закладів дошкільної освіти у 2022/2023 навчальному році» 27.07.2022 № 1/8504-22 та Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу у 2023/2024 н. р. у закладах дошкільної освіти від 21.08.2023 р.

Нормативною основою організації освітнього процесу в ЗДО№47 у 2023/2024н. р. є Базовий компонент дошкільної освіти та Програма «Дитина».

Для партнерської взаємодії педагогів і батьків рекомендуємо вам альтернативні засоби комунікації та ресурси: телеграм-канал «ВзаємоДія: щоденні кроки до спільної радості», «Підтримай дитину», платформа розвитку дошкільнят «НУМО», «ЮНІСЕФ: спільнота для батьків» а для батьків дітей старшого дошкільного віку з матеріалами Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі» та інструментарієм оцінювання готовності до навчання в школі «Чарівні перетворення». З метою сприяння утвердженню сімейних цінностей та активного залучення сім’ї до національно-патріотичного виховання актуально скористатися Патріотичним кейсом дошкілля України.

Безпека і комфорт дитини — загальна турбота педагогів і батьків.

З повагою адміністрація закладу ЗДО№47 "Золота рибка".

Кожного дня ми з радістю зустрічаємо наших вихованців, говорячи батькам і дітям "Доброго ранку!".

Пізнавати, грати, фантазувати, радіти - що може бути цікавішим для дитини? В дошкільному закладі дошкільнята дізнаються про безліч цікавих і корисних речей, набувають різноманітних навичок і вмінь, ростуть і гармонійно розвиваються за участі досвідчених педагогів і люблячих батьків.

В нашому закладі Вашим дітям буде добре, затишно і цікаво. У нас працюють кваліфіковані педагоги і спеціалісти. Індивідуальний підхід, посмішка, доброзичливість дорослих допоможуть Вашій дитині швидше адаптуватися в дитячому осередку. Професійний підхід до виховання, розвитку і навчання за новітніми педагогічними технологіями, використання сучасних методик допоможуть дітям успішно засвоювати програму, спілкуватися з однолітками і дорослими, творчо вирішувати завдання і проблеми сьогодення.

Наш сайт в першу чергу адресований тим:

- Хто зацікавлений в гармонійному і цілісному розвитку своєї дитини;- Хто готовий поділитися досвідом і розповісти про труднощі розвитку і виховання;- Хто бажає співпрацювати з кваліфікованими спеціалістами;- Чиї діти вже відвідували наш садочок;- Педагогам досвідченим і початківцям, хто знаходиться в постійному пошуку сучасних технологій і нових методів навчання дошкільнят;- В кого ще не має достатнього досвіду і знань у вихованні дошкільника;
- Хто ще не визначився у виборі дошкільного закладу для своєї дитини.

Ми раді щоденному віртуальному спілкуванню з Вами!

Більшість розділів сайту, природно, присвячений дітям. Відкрив ці розділи, Ви дізнаєтесь в яких умовах виховуються наші дошкільнята, який режим дня в кожній віковій групі, чим люблять займатися дітлахи, в які ігри грають. Будемо раді, якщо на нашому сайті Ви зможете отримати відповіді на всі питання, які цікавлять Вас.
В розділі "Наші групи" Ви познайомитесь з вихователями, що безпосередньо працюють з дітьми, дізнаєтесь з цікавий напрям роботи цієї групи.
Свої питання, що стосуються виховання і навчання дошкільнят Ви зможете адресувати адміністрації і спеціалістам дитячого садочка в "Електронній приймальні". Ми сподіваємось, що Ви зрадієте цікавій рубриці "Школа успішних батьків", де поради педагогів-спеціалістів допоможуть Вам підвищити Вашу педагогічну компетентність.
Впевнені, що Ви не залишитесь байдужими з тим, що щоденно відбувається з Вашою дитиною, а тому з цікавістю будете дізнаватися про будні і свята нашого дошкільного закладу в розділі "Новини і об'яви".

А головне - Ви впевнетесь, що Вашу дитину тут люблять і поважають!

Гімн садочка

Лиш загляне у вікно вранішня пора
У садочок поспішає радо дітвора,
Тут розваги і навчання, та весела гра
Дошкільне дитинство наша – радісна пора.
Нас навчають малювати веселковий світ,
Щоб ми вчились пізнавати диво з малих літ.
Ми садочок любимо, любим в ньому жити,
Бо найкращий наш садок від усіх на світі!

Приспів:

“Рибко, рибко золота
Тебе любить дітвора
Пісня лине із серденька
Хай щастить тобі повік –
Рибка золотенька!”

Наш дитячий садок

У Полтаві, любім краї
Кращого за наш садок немає!
Щасливі тут діти
Зростають мов квіти.
Дуже весело і дружно живем,
Зараз про це Вам розкажем усе.
Тож сторінки гортаємо
І про наше життя розповідаємо!

Питання? Відповідь!

Питання відсутні
Задайте Ваше питання
Для того, щоб задати питання на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.